I næsten alle forhold er der altid en forventning om, at I skal være romantiske sammen. Det er i hvert fald sådan, at mange af os holder gang i forholdets flamme, så den fortsætter med at brænde år efter år.

Og det er enormt vigtigt at huske hinanden, så jeres forhold og alt I laver sammen ikke bare bliver ren hverdag. Det er i hvert fald én af de største grunde til at folk går fra hinanden: Flammen brænder ud.

Men hvordan holder du så liv i denne berømte gnist?

Det er jo det store spørgsmål, som mange af os stiller os selv ofte. Hvad kan du gøre?

Jamen nogle gode idéer er for eksempel at invitere din kæreste ud. Og nej piger: Det behøver altså ikke altid være fyren. Vi ved godt, at det er rart at føle sig som en prinsesse, der bliver inviteret ud af prinsen.

Men det er altså 2018, og her må kvinderne også gerne tage lidt initiativ til at invitere sin kæreste ud. Der er ikke nogen, der siger, at du skal betale det hele. I kan altid dele udgiften efterfølgende på mobilepay – sværere er det altså ikke.

Men os fyre skal også huske at være romantiske og tage styringen ind i mellem.

Derfor er et godt forslag til fyrene: Vælg en restaurant og evt. en film. Spørg din kæreste om hun kan på en bestemt dag og lav de reserveringer, der skal til.

Der er ingen tvivl om, at din kæreste vil være helt vild med dette.

Husk det nu

Hvis I glemmer at overraske hinanden, så kan det gå ud over den berømte gnist – så hellere vær lidt eventyrlysten. Det er faktisk ofte lettere end som så.

Du kan blive inspireret til, hvor I skal spise her.

Kategorier: Gode råd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *