Et nyt år betyder for mange, at de gerne vil i gang med nogle forbedringer for sig selv. Komme i gang med at træne og spise sundere. Men dette kan være svært at komme i gang med. Derfor vælger flere og flere danskere at gøre det nemt for sig selv og købe måltidskasser i stedet.

Denne artikel indeholder reklamelinks

Sidste år indtrådte den tyske måltidskasse HelloFresh på det danske marked. Og siden da har det i den grad taget fart. Deres indtræden kom kort tid efter, at store dele af Danmark lukkede ned, og flere danskere end nogensinde valgte at handle online fremfor i de fysiske butikker.

 

HelloFresh tilbyder lige nu fri fragt og 30% rabat på dine to første kasser samt 10% rabat på din tredje og fjerde kasse – køb her.

Dine måltidskasser bliver leveret lige til døren, når det passer dig. Derudover er der selvfølgelig ingen binding på dit abonnement.

Men hvorfor vælger så mange danskere at tilmelde sig HelloFresh?

Dette kan blandt andet skyldes, at du kan sammensætte din ugentlige menu præcis, som du kan lide den. Herudover kan du udskifte dine retter, lige når det passer dig.

Hver uge får du 12 opskrifter at vælge imellem med alt fra kendte danske darlings til spændende og vidunderlige retter fra alle hjørner af verden.

Deres mix af danske darlings og det vældige verdenskøkken inspirerer mange til både at prøve gamle kendige, men samtidig også kaste sig ud i nye retter, som mange af os ellers ikke lige får lavet selv.

Samtidig er der fokus på råvarer i topkvalitet samt gode opskrifter, der er nemme at følge og genbruge senere selv. Med HelloFresh kan alle finde ud af at lave mad i topklasse – bestil din første kasse med 30% rabat + 2x 10% og fri fragt her.

Foto: Hellofresh

Kristian Hald, der er administrerende direktør for HelloFresh i Danmark og Sverige fortæller i en pressemeddelelse:

”Vi er enormt begejstrede og taknemmelige for, at vi kan tilbyde danskere i hele landet et nyt og forfriskende enkelt alternativ inden for måltidskasser. I Danmark har vi et meget etableret marked for måltidskasser, men vi føler os sikre på, at vi med vores koncept kan tilbyde en større fleksibilitet og et mere enkelt koncept.”

Sådan kommer du i gang med HelloFresh
Hvis du også gerne vil i gang med HelloFresh, så kan du bestille via dette link, hvor du automatisk får 2×30% + 2×10% rabat på dine første to kasser samt fri fragt. Der er ingen binding.

Kategorier: Gode råd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *