Nu er den hårde uge endelig overstået, og du og kæresten har endelig tid til at nyde hinandens selskab uden al for mange forstyrrelser.

Det skal fejres! Men hvordan? Når du så endelig har fri, vil man ofte gerne udnytte denne frihed lidt mere end bare at ligge derhjemme på sofaen.

Hvis du glemmer eventyrene, så kommer mandag morgen hurtig, og du sidder med en masse fortrydelse over: ”hvorfor gjorde jeg ikke det eller det?” Undgå denne følelse ved at udnytte weekendens potentiale til det fulde.

1. Ud og spise

Hvis I virkelig skal have muligheden for at få snakket om alle ugens strabadser, så er en god middag ofte en rigtig god idé.

På denne måde får I tid til at tale og falde helt ned på jorden sammen.

2. Tag i byen sammen

En lidt anden idé til, hvad I kan gøre sammen, er at tage i byen. Det er ofte ret sjovt at være fuld med sin kæreste, som mange glemmer at gøre.

Men tag en bytur kun jer to. Drik nogle gode drinks og vær fjollede sammen. Det er enormt sundt for at holde tingene friskt.

3. Gå lange ture

Når I så ligger der dagen derpå med mange tømmermænd, så kan det være, at I trænger til at gå en lang tur.

Også selvom I ikke har tømmermænd, kan denne idé være enorm hyggelig. Her kan I også få snakket en del om alt mellem og jord. Samtidig med at I får rørt jer sammen, hvilket altid er sundt for både forholdet og jeres kroppe.

LÆS OGSÅ: Wolt rabatkode: 50 kroners rabat på Wolt

4. Gå på dobbeltdate

Nogle gange har man som par bare brug for at se nogle gode venner og slappe af. Derfor er en dobbeltdate over middag eller en aktivitet som bowling tit en god idé.

Så kan I få jer et godt grin og nyde weekenden til fulde. Ofte er stressede hverdage også lig med, at du ikke har ligeså meget tid til venner. Derfor er denne idé en god måde at ”slå to fluer med et smæk” – på den bedste mulige måde.

5. Filmaften

Nogle gange har du bare brug for at koble helt af. Og her mener vi med junkfood, joggingtøj og gode film.

Kærester har nogle gange bare behov for at være klamme og grimme sammen – og her er en filmaften derhjemme bare den bedste medicin.

jumpsuit up og få bestilt noget snasket mad og fyr op for Netflix, så er der styr på den aften!

Kategorier: Gode råd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *