Kærestekassen er en ny smart månedlig box, hvor du får tilsendt overraskende ingredienser til at have en super hyggelig aften med din kæreste en gang om måneden. På denne måde kan I sammen lade jer overraske med noget nyt og spændende hver måned – uden selv at skulle ud og bruge tid på at planlægge i en travlt hverdag.

Vi har modtaget en gratis Kærestekasse, så vi kunne anmelde vores mening her i dette indlæg.

Hvorfor prøve Kærestekassen?

Du kan måske nikke genkendende til dette – i starten af ens forhold er man mere eventyrlysten og god til at tage ud på nye hyggelige dates. Sådan har det i hvert fald været for mig og min kæreste.

Det er ikke fordi, vi aldrig tager ud og spiser eller tager et tæppe ud og sidder ved et grønt område med lidt vino. Men det er bare langt fra ligeså meget, som vi har gjort førhen i tiden.


FÅ 10% RABAT PÅ DIN FØRSTE KASSE MED VORES KODE: COUPL10 Køb Kærestekassen her >>.


Derfor er Kærestekassen det helt rette for os at fortsætte med i nogle måneder mere, da det er en god inspiration til at finde på nye ting eller blive kastet ud i noget, som vi måske ikke selv havde givet os til at lave sammen: spille spil/quizze, massere hinanden med olie etc.

Vi kommer tit til bare at sætte en film på, og så får man ikke rigtig snakket sammen.. Og det er jo faktisk tåbeligt, selvom filmaftener også kan være skønne. Det gælder dog også om at få connected ordentligt indimellem.

Prisen på kassen

Sølle 150 kroner pr. mand for at få leveret en kasse med romantik hver måned, der overrasker og inspirerer. Det er virkelig ingenting, når du overvejer, hvad du ellers bruger penge på hver måned.

Så kan de fleste af os godt finde 150,- i budgettet til at holde godt liv i forholdet og måske blive endnu tættere.

Det er så let at glemme romantikken. Derfor er Kærestekassen altså et rigtig smart valg, hvor I får leveret en hyggelig aften lige til døren.

VI har i hvert fald tænkt os at fortsætte de næste par måneder på egen regning.

Du kan læse mere om Kærestekassen her og ellers husk at bruge vores rabatkode (COUPL10), hvis du ønsker at give det et skud – I kan altid afmelde jer igen, hvis I ikke gider mere end en enkelt kasse.

Kategorier: Gode råd