Skal du på en første date, eller vil du bare gerne imponere kærsten lidt ekstra. Så bør du læse med i dag, hvor vi giver dig 5 gode dateidéer, som du kan bruge på en speciel person.

1. Den blå planet

Tag på Den Blå Planet og se på fisk. Dette er en hyggelig måde at starte den første date på.

Her behøver I ikke komme alt for tæt på hinanden, men kan tage tingene stille og roligt, imens I begge nyder de smukke omgivelser.

Skulle der blive lidt stille imellem jer, kan du altid smide en kommentar om omgivelserne, også er den reddet.

2. Tur i wellness

Forkæl hinanden med en tur i wellness, hvis I ønsker at komme lidt tættere på hinanden. I vil være placeret i dejlige samt rolige omgivelser, der gør, at I rigtig kan hygge om hinanden i ro og mag.

Eventuelt sørg for der er massage involveret, så I rigtig kan komme til at mærke hinanden og nyde noget sammen.

3. Gør noget aktivt

Det er ikke altid en fordel, at I kan sidde og kigge hinanden dybt i øjnene hele aftenen. Mange fortrækker faktisk det modsatte, også er dette punkt måske lige sagen.

Lav noget aktivt sammen, eventuelt noget lidt grænseoverskridende – hvis du altså tør. På den måde lærer I hurtigt hinanden at kende, og kommer nemt tættere på hinanden.

Her er du også sikret, at der ikke kommer en pinlige tavshed, fordi I hele tiden er i gang med noget, som I kan snakke om.

4. Drinks

Drinks er altid en sikker sejr. Det er hyggeligt og nervøsiteten ryger en smule, når først den første slurk er taget.Mad & Drikke

Det bliver herefter lidt nemmere at komme hinanden ved. Hvis din udkårende ikke er helt vild med drinks, kan du selvfølgelig også bare invitere ham eller hende på en øl på en bar.

Eventuelt et sted der er livemusik, så stemningen er lidt ekstra hyggelig.

SE MERE: Wolt rabatkode

5. Lille rejse

Ønsker du, at daten skal være uforglemmelig god. Så tag på en miniferie til en storby. Specielt London og Paris er altid meget romantiske steder at besøge.

Selv bare en kort weekend, kan sætte gang i romantikken. Denne idé er nok nærmere for par frem for en første date.

Hvis denne idé lyder interessant, men du mangler kapitalen her og nu, så kan du altid tage et lån hos Santander.

Har du andre gode måder at starte den første date, eller komme tættere på sin udkårende, så skriv dem i kommentarfeltet og måske tilføjer vi dine ideer til artiklen.

Kategorier: Gode råd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *